mobilvy_logo

Medledarskap – teamutveckling  

Medledarskap syftar till att stärka den enskilda individen att gå från medarbetare till medledare. En medledare är en person som är engagerad, tar ansvar, förstår vad som krävs i så väl yrkesroll som att vara gruppmedlem och bidra till gott arbetsklimat i organisationen när uppsatta mål skall nås. För att kunna vara en medledare krävs att individen utifrån egen profession, upptäcker yrkesrollens potential, för att kunna agera aktivt gällande organisationens och sin egen utveckling.

Deltagarna får möjlighet att utforska egna drivkrafter och hur dessa styrkor och fallgropar påverkar yrkesrollen men även utforska eget ansvarstagande och förmågan till att kommunicera direkt och klart med bibehållna goda relationer. Exakt vilka moment som ingår styrs givetvis av medarbetarnas behov till att kunna verka som medledare.

Att utvecklas från medarbetare till medledare görs ofta inom ramen av teambuildingsuppdrag. I dessa uppdrag har vi både fokus på att utveckla individen men även gruppen så att det blir ett effektivt och högpresterande team.  

Katharina har förmåga att lyssna in uppdragsgivarens förväntningar och omvandla dessa till konkreta och användbara metoder. Stor förmåga att både lyssna in aktuella elevers behov och tillmötesgå dessa. Ibland inte till vad de ville ha utan också ha modet att ge dem vad de också behövde!! Stor förmåga att skapa tillit och öppenhet. Stor förmåga att skapa ett positivt och problemlösande klimat!!
En av de allra bästa jag jobbet med under alla år som jag själv verkat som internkonsult och utbildare!!

Hur gör jag mer nytta i egen roll? Hur tolkar jag/chefen mitt uppdrag? Hur kan jag ta ansvar för att bidra till helheten i organisationen?

Hör av dig för ett förutsättningslöst möte!  FYLL I VÅRT FORMULÄR ►